torsdag den 17. juli 2008

Far giver datter en endefuld

Den længste endefuld jeg har set givet i en mainstream film. Filmen hedder Cowatchers Daughter.


Cowcatchers Daughter - MyVideo

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Haha. Er sikker på der vanker mere smæk nu hvor hun fik sat ild i stolen:-)

Anonym sagde ...

he he.... ville da gerne se den røvfuld hun skulle have for at sætte ild til stolen....

Anonym sagde ...

Hvor er hun bedårende og sikke en dejlig endefuld hun fik sig. Hvad sker der derefter? Får hun en god gang smæk i sin bare numse for at have været endny mere slem?

Anonym sagde ...

det bliver da sikkert en rigtig dejlig endefuld hun får for stolen...
da jeg var barn og teenager fik jeg også regelmæssig smæk af min far når jeg ikke var ordentlig.
det kunne da være meget sjovt at det var blevet optaget på video. det kunne da være sjovt at se....

Anonym sagde ...

jeg er en pige på 25, og jeg ønsker stadig at komme over min fars knæ og få en ordentlig endefuld i den bare ende

Anonym sagde ...

selvom jeg er ved at være voksen har jeg stadig behov for at blive opdrage af min far. og med det mener jeg smæk.... meget hårde smæk i denn bare ende. og meget gerne mens naboer og familie ser på. så de ved jeg stadig er en meget uartig pige. jeg vil gerne have at alle ved at jeg er en slem og uartig pige der stadig trænnger til mange smæk af min far

Anonym sagde ...

Står gerne model til en ordentlig omgang i den bare,op med kjolen, ned med trusserne,strambuks og så ellers en omgang af børsten eller bøjlen,lille tæppebanker vil også være fint, den giver rødme

Anonym sagde ...

Min kæreste fik aldrig smæk som barn, så jeg har påtaget mig den opgave at opdrage hende med endefuld, når hun er slem. Hun bliver snart 22, men opfører sig som en lille uartig tøs. Så der vanker ofte endefuld i hendes bare numse.
For nylig måtte jeg give to af mine venner prygle hende med et bælte da vi var besøg hos dem

Anonym sagde ...

Fik selv endefuld som dreng når jeg havde været uartig, altid over knæet med enden bar.Engang imellem trænger jeg nok stadigvæk til en omgang.

Anonym sagde ...

En endefuld er ikke bare en endefuld, men kan have flere forskellige ansigter.

Ind imellem kan børn, der ikke selv får smæk af deres forældre, forestille sig en endefuld som redskab i en tydelig markering af rammer og grænser. Måske en tydelighed, de selv har savnet.

Enkelte andre børn, der har - eller ikke har - oplevet fysisk afstraffelse, kan måske fantasere om begrebet endefuld som noget spændende, måske endda seksuelt pirrende.

Voksne mennesker med ligeværdige betingelser er i deres gode ret til konkret at anvende smæk / endefuld i deres "legeunivers" og tabuerne heromkring er da også aftagende.

Fantasier som handler om eksempelvis hård vold / afstraffelse / ydmygelse / udnyttelse / tilfangetagelse / voldtægt - er der oftest intet ønske om at udleve konkret, de skal kun være en del af et pirrende fantasiliv.

Voksnes lystbetonede anvendelse at eksempelvis smæk bør ikke sammenlignes med fysisk afstraffelse af børn. Sidstnævnte vil altid skulle karakteriseres som overgreb.

Anonym sagde ...

Til Laura Bisgaard

Du må prøve at provokere din far ved at gøre noget, som du ved han synes er meget forkert. Når han så siger, at du trænger til en endefuld, så trækker du selv bukser og trusser ned til knæene og lægger dig over sofaryggen. Så tror jeg du vil få enordentlig endefuld ! Held og lykke !

Anonym sagde ...

Fik selv endefuld af og til under opvæksten, af min far og (mest) af min papmor.
Har båret trangen med mig ind i voksenlivet og kan glæde mig over at min dejlige mand har taget tråden op!
Kærlig hilsen
Susanne

Anonym sagde ...

Det er du vist lidt for ung til!

Anonym sagde ...

Som dreng og teenager fik jeg endefuld af især min mor. Det var altid over knæet med bar ende og det gjorde ondt og føltes pinligt, men det virkede og jeg er i dag glad for tydelige grænser.

Anonym sagde ...

Har du stadig brug for dette din slemme tøs?