mandag den 1. oktober 2007

Spanked Sweeties

Som lovet, men dog meget forsinket vil jeg nu komme med en anmeldelse af Spanked Sweeties. Spanked Sweeties er en en side hvor det, som titlen afslører, er muligt at downloade videoer af piger der får smæk. Men denne side har dog et twist i det at der er lavet et interview med pigerne hvor de fortæller om deres erfaringer med smæk i deres opvækst og med deres partnere. Disse interviews varer omkring 9-10 minutters tid. Handlingen i de klip hvor pigerne få en endefuld er lavet udfra de erfaringer som de har fortalt om. Dette vil sige at hvis en pige har fortalt om hvordan hendes far lagde hende over knæet og gav hende smæk i den bare numse, fordi hun kom for sent hjem vil handlingen i videoen handle om det samme.

Der er en god sjat videoer på siden, vil gætte på at der er mindst 30 forskellige piger som får smæk, så der er en del at downloade. Opdateringer kommer omkring hver tredje dag, men disse er ikke hele videoer men derimod klip fra videor. Så vil gætte på at der kommer omkring 2 hele nye videoer om måneden.

Personligt er dette en af mine absolut favorit sider, da mange af pigerne ser rigtigt godt ud og der er masser af over knæet aktion. Til gengæld er der næsten intet med piger der får smæk med et spanskrør og lign. Så hvis det er dette man er til er denne side ikke for dig.

Hvis i kunne bruge denne anmeldelse til noget, eller i syntes er noget være hø, må i meget gerne skrive en kommentar.

Ingen kommentarer: